Volikogu pole kaks kuud ühtegi otsust langetanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavolikogu liikmed on üle kahe kuu puhanud ning ühtegi otsust pole volikogu saalis seega langetatud.
Valga linnavolikogu liikmed on üle kahe kuu puhanud ning ühtegi otsust pole volikogu saalis seega langetatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puhkav Valga linnavolikogu pole üle kahe kuu ühtegi erakorralist istungit pidanud, kuigi opositsioon leiab, et on piisavalt muresid, mida lahendada.

Reformierakondlasest opositsionäär ja volikogu aseesimees Valter Malm ütles, et erakorraline istung võinuks vähemalt korra kahe kuu vältel toimuda. Viimane korraline istung oli 27. mail, järgmine alles 26. augustil.

«Olen üht-teist kuulnud, kuidas asjad on arenenud, aga täit ülevaadet ei ole – kui keegi seda ei anna, ei olegi võimalik midagi otsustada.» Peamised probleemid, mida arutada, oleksid Malmi hinnangul auklikud tänavad ja gümnaasiumi seisev ehitus.

«See, et Valter Malm ei tea, mida arutame, on jumala tõsi, sest meie opositsioonis olles ei teadnud ka midagi. Eeldasime, et linnavalitsemine toimub,» lausus keskerakondlasest volikogu esimees Külliki Siilak.

Pikemalt loe, mida erinevad osapooled arvavad, tänasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles