Raudteejaama hoones kukkus alla ripplagi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassa on suletud seoses piletimüügi ruumis alla kukkunud ripplaega.
Kassa on suletud seoses piletimüügi ruumis alla kukkunud ripplaega. Foto: Jüri Rüsülainen/Valgamaalane

Valga jaamahoones toimus täna hommikul õnnelik õnnetus, mis aga sundis korraldama ümber piletimüügi.

Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Hele Heletäht ütles Valgamaalasele, et jaamahoone ühes ruumis kukkus alla ripplagi. Ta kinnitas, et linnavalitsus tegeleb praegu toimunu põhjuste ja tagajärgede väljaselgitamisega.

"Hetkel on teada, et selle ruumi remondi tellis toonane rentnik -- AS Edelaraudtee. Peale lepingu lõppemist renditi jaamahoone antud ruum edasi. Alates 15. märtsist sõlmiti üürileping bussifirmaga -- ASga MTG," ütles Heletäht täna lõuna ajal.

Ta kinnitas, et õnnetuses keegi kannatada ei saanud, sest lagi kukkus sisse enne tööpäeva algust ja lisas, et ruum püütakse koristada kiirelt, saamaks jätkata piletikassa tegevust. "Linnavalitsus tegeleb juhtumiga ja ruumi korrastamise lahendus leitakse lähiajal," ütles avalike suhete spetsialist.

Valga maavalitsuse avalike suhete juht Kaja Mõts andis teada, et seoses avariiga Valga raudteejaama hoones piletite müüki hoones praegu ei toimu, neid saab osta bussidest. Maavalitsus kui bussiliikluse korraldaja vabandab ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles