Valgas peetakse hariduskonverentsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuuri- ja huvialakeskus
Valga kultuuri- ja huvialakeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna peetakse Valga linnavalitsuse eestvedamisel uue õppeaasta avalöögiks hariduskonverentsi teemal «Õpetaja kui muutuste elluviija». Valga kultuuri- ja huvialakeskuses toimuvale konverentsile oodatakse Valga linna ja maakonna pedagooge ja koolijuhte. Linnaelanikele müüvad oma trükiseid kirjastused Avita, Koolibri ja Maurus.

Haridus- ja teadusministeeriumi poolt on kavas ettekanded haridusest, haritusest ja muudatustest Eesti haridusmaastikul, uutest õppekavadest ja PISA-testide tulemustest.

Edukogemusi vahendavad koolijuhid Ivo Eesmaa ja Ale Sprenk. Majandusteadlane Andres Arrak räägib teemal, kuhu peaks liikuma tänane kool, et meie noored ei jääks tööturul hätta.

Ülevaate isiksuse ja organisatsiooni seaduspärasustest ning sellest, kuidas olla muutuste eestvedajaks teeb IAP Arendus OÜ juhtimiskonsultant Mart Nurk. Valgamaa kutseõppekeskuse direktor Laur Speek tutvustab uut õppekeskust ja sealseid võimalusi.

Konverents on suunatud kõigile Valga maakonna pedagoogidele, haridusjuhtidele ja omavalitsuste ametnikele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles