Metsamehed laulavad Jaani kirikus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Laupäeval, 27. augustil annavad Eesti meeskoor Forestalia ja lätlaste Silvicola Valga Jaani kirikus ühise kontserdi, mille eesmärk on üles soojendada kahe koori omavaheline läbikäimine.

Eesti metsatöötajate meeskoori Forestalia juhatuse liige Tõnu Naha rääkis, et sel aastal on ÜRO välja kuulutanud rahvusvahelise metsa-aasta. "Kontsert ei ole küll otseselt metsa-aastaga seotud, aga langeb neisse raamidesse," selgitas Naha.

Laupäevase etteaste lugude valiku tingib Naha sõnul kontserdipaik iseenesest. "Konkreetset teemat ei ole, millest lauldakse, küll aga laulame kirikus ja see on koorimuusikale hea kõlaga ja mõnus koht. See eeldab, et oleme mõtlikumad ja rahulikumad," sõnas Naha ja lisas, et päris polkarütmi laupäeval ei kuule.

Meeskoori Forestalia dirigeerivad professor Alo Ritsing, Kadi Ritsing ning Kuno Kerge. Lätlastel on kaasas neli dirigenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles