Korvpallurite hooaeg saab avalöögi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Tagamets rünnakul BC Kalev Cramo vastu
Ando Tagamets rünnakul BC Kalev Cramo vastu Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 8. septembril mängib Valga KK hooaja esimese mängu, kui õhtul minnakse Tallinnas Kalevi spordihallis Eesti karikavõistlustel vastamisi teise liiga meeskonnaga Nõmme RIM.

Valga KK mänedžer Antti Vasar ütles, et kuigi eelduslikult peaksid valgalased Nõmme RIMi võitma, siis spordis on alati kõik võimalik. «Karikasarjas on nõnda, et kuna võistkonnad on erineva tugevusega liigadest, siis Nõmme RIM saab enne mängu kolmeseid visata, mis tähendab võib juhtuda, et peame alustama kaotusseisust,» sõnas Vasar.

Samas rääkis Vasar, et kui Valga peakski jõudma karikavõistluste veerandfinaali, ootab neid seal loos tahtel ees Tartu Ülikooli võistkond. «Ei oskagi öelda, kas see on õnn või õnnetus,» sõnas Vasar ja lisas, et siis saabki kohe näha, kuidas Valga KK tugeva meeskonna vastu mängib.

Meistriliiga hooaja eel püstitatud eesmärkidest rääkides ütles Vasar, et meistriliigas on miinimumeesmärgiks võetud neljas koht ehk pääs poolfinaali. «Aga eks me ikka unistame sellest kolmandast kohast (kolmandale kohale mängivad poolfinaalide kaotajad – E. L.),» sõnas mänedžer ja lisas samas, et kuigi eesmärk võib tunduda utoopiline, on see tegelikkuses realistlik. «Spordis on tegelikult kõik võimalik.»

Tema sõnul on Valgal meistriliigas raske saada Tartu Ülikooli või BC Kalev/Cramo vastu, kuid Rakvere, TTÜ, Rapla, Tallinna Kalevi vastu on valgalastel reaalne võimalus. «Need on kõik mängitavad võistkonnad.»

Samas ei maksa Vasara sõnul välistada, et nii Tartu Ülikooli kui ka Kalev/Cramo võistkonda on võimalik võita. «Varasemalt oleme ikka võidu kätte saanud, miks mitte siis ka sel aastal,» ütles mänedžer.

Karikasarja veerandfinaalid mängitakse 27. ja 28. septembril. Meistriliiga saab avalöögi oktoobri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles