Mae: ralli võiks Otepää kandis toimuda igal aastal (1)

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia tõi Otepää piirkonda palju rahvast, uhkeid autosid kui ka arvestatava hulga raha.
Rally Estonia tõi Otepää piirkonda palju rahvast, uhkeid autosid kui ka arvestatava hulga raha. Foto: Glänel Tirrand

Kuigi Rally Estonia ka­­sutegurit pole kerge numbritesse ega sõnadesse panna, on kohalikud seda meelt, et võistlus sobib Lõuna-Eestisse hästi.

SA Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige Jaak Mae ütles, et nädalavahetuse sündmusega seoses oli Tehvandi hotelli majutusest ligi 3 / 4 ralli korraldajate kasutuses ja Kääriku majutusest umbes 10 %. «Käibe mahtusid täna ei oska veel öelda, aga võrreldes tavakasutuse nädalalõpuga käive kindlasti kasvas.»

Mae, kellel murdmaasuusatamise Otepää MK-etapi peakorraldajana ka ise suure spordipeo organiseerimise kogemus olemas, on veendunud, et ralli võiks ja peaks toimuma igal aastal. «Usun, et kogu Lõuna-Eesti piirkonnale on sellised suured spordisündmused positiivse majandusliku mõjuga. Samuti tutvustavad rahvusvahelised sündmused Lõuna-Eestit ja loovad positiivse kuvandi.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles