Tervisefoorumil astuvad üles nii arstid, sportlased kui saatejuht

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembitu Kuuse
Lembitu Kuuse Foto: Postimees / Scanpix

Valga maavalitsus ja terviseliikumine «Mehed Liikuma» korraldavad täna, 22. septembril Valgas tervisefoorumi «Meestelt meestele».

Esinevad maavanem Margus Lepik, Valga linnapea ja «Mehed Liikuma» maakonnapatroon Kalev Härk, MediTA Kliiniku meestearst ja «Mehed Liikuma» projekti eestvedaja Kristo Ausmees, triatleet ja Pühajärve triatloni peakorraldaja Ain-Alar Juhanson, suurettevõtja Tiit Veeber, «Mehed Liikuma» algataja Andres Agan , SA Tartu Kiirabi koolitusjuht Andras Laugamets ja spordikommentaator Lembitu Kuuse.

Valgamaa meeste tervisefoorum toimub osana projektist «Mehed Liikuma Valgamaal», mida rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondi meetme «Tervislike valikute ja eluviiside soodustamine» rahast. Projekti elluviijad on Valga maavalitsus koostöös Valgamaa Spordiliidu ja mittetulundusühinguga ABC Arendus, mille eestvedamisel edendatakse «Mehed Liikuma» tegevust kogu Eestis.

Foorum leiab aset täna pärastlõunal Valga kultuuri- ja huvialakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles