Graanul Invest avas Riias kontori

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Graanul Investi Riia kontor.
Graanul Investi Riia kontor. Foto: Graanul Invest

Graanul Investi grupp avas kontori Gara tänaval Riias, mitte kaugel kesklinnast, pakkumaks grupi töötajatele mugavat võimalust kohtumiste pidamiseks ja töötamiseks Lätis.

Riia valiti uue kontori asukohaks just hea ligipääsetavuse tõttu. Kontor on lennujaama lähedal (16 km), sobivas sõidukauguses Tallinna peakontorist ja paikneb grupi kuue Läti tehase vahel liikudes heas asukohas (Inčukalns – 45 km; Launkalne - 115 km; Jaunjelgava – 75 km; Jekabpils – 130 km; Kraslava – 260 km; Gulbene – 180 km).

Uus kontor on äsjavalminud kontorihoone neljandal korrusel ning pakub püsivat töökohta Graanul Investi grupi tütarettevõtte Latgrani kolmele töötajale, tööruume grupi reisivatele töötajatele ning konverentsiruumi erinevate ärikohtumiste pidamiseks. Kontori ruumilahendus on disainitud läti arhitekt Janis Rinkevics.

Olgugi, et Latgrani töötajad kolisid juba sellel nädalal uude kontorisse, siis täielikult möbleeritud saab kontor suve lõpuks.

Graanul Investil on tehased Valga- ja Võrumaal. Neile kuulub ka osaühing Valga Puu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles