Veinid valmisid ka roosi- ja pärnaõitest

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Hea meister oskab mistahes toorainest maitsvat ja nauditavat jooki teha,» usub käsitööveini- ja -siidrikonkursi korraldaja, Valgejõe Veinivilla perenaine Tiina Kuuler.
«Hea meister oskab mistahes toorainest maitsvat ja nauditavat jooki teha,» usub käsitööveini- ja -siidrikonkursi korraldaja, Valgejõe Veinivilla perenaine Tiina Kuuler. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kaheksandat korda aset leidnud käsitööveini ja -siidri konkurss meelitas võistlustulle 141 hobitegijat.

Käsitööveini- ja -siidrikonkursi korraldaja, Valgejõe Veinivilla perenaise ning Eesti Väikepruulijate Liidu juhatuse liikme Tiina Kuuleri sõnul hindas žürii 141 võistlustöö seast konkursi finaali jõudnud 19 jooki väga kvaliteetseks. 

«Hea meel on tõdeda, et konkursi tase on iga aastaga kasvanud. Ka tänavuseks võidutööks kuulutatud mulliga õunavein sai žüriilt tunnustuse eeskätt seetõttu, et niivõrd tavapärasest toorainest nagu õun suudeti teha nii erakordne jook,» rääkis Kuuler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles