Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Pühapäeval saab taas näha, kust toit tuleb

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Sarnaselt eelmisele aastale võõrustab tänavuselgi avatud talude päeval huvilisi ka Rahula talu Valgamaal, kus perenaine Helju Kõiv.
Sarnaselt eelmisele aastale võõrustab tänavuselgi avatud talude päeval huvilisi ka Rahula talu Valgamaal, kus perenaine Helju Kõiv. Foto: Arhiiv / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval kella 10–17 toimub 4. üle-eestiline avatud talude päev. 

Külalisi võtavad vastu paljud talupidamised ja põllumajandustootjad. Nende seas on nii suuremad farmid kui ka väiksemad talud. Igal talul on oma programm, milles näidatakse oma talu eripärasid.

Päev annab hea võimaluse näha, kuidas kasvab kodumaine toit ja mida kujutab endast üks tänapäevane talupidamine või põllumajandusettevõte.

Tagasi üles