Puka Sokkude mängumees leiti tapetuna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Kesküla viimane koduklubi oli Puka Sokud Valgamaalt.
Kert Kesküla viimane koduklubi oli Puka Sokud Valgamaalt. Foto: Eesti korvpalliliit

Kolmapäeva õhtul pärast kella 18 leiti Tallinnas Lasnamäelt metsatukast torke- ja lõikehaavadega surnukeha. Politsei teatel oli tapetu 1975. aastal sündinud meesterahvas. Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik ütles BNSile, et seni pole kuritöös kahtlustatavana kedagi kinni peetud.

Korvpallimeeskonna Puka Sokud mängiv treener Andrus Renter kinnitas Valgamaalasele, et tegemist on meeskonna mängija Kert Keskülaga. «Sain sellest eile õhtul teada,» sõnas Renter.

Renteri sõnul ei jõudnudki Kesküla Puka Sokkudega kuigi palju mängida ja seda eelkõige mehe töökohustuste tõttu. «Tal ei jäänud töö kõrvalt aega.»

Puka meeskonda jõudis Kesküla seeläbi, et nad olid Renteriga meeskonnakaaslased BC Hotronicus ning koos mängiti Eesti meistriliigaski.

«Hakkasin möödunud sügisel MMi jaoks meeskonda komplekteerima ja eks me ikka suhtlesime temaga, nii ta meie meeskonda jõudiski. Paraku jäi tal töökohustute tõttu MMil ka käimata,» sõnas Renter ja lisas, et enne kui Kesküla tekkisid põlvevigastused, oli ta üks lootustandvamaid korvpallureid Eestis.

«Pärast vigastust ta endisele tasemel aga paraku ei jõudnudki,» lausus Renter.

Eesti korvpalliliidu andmetel on Kesküla mänginud lisaks BC Hotronicule ja Puka Sokkudele veel Baltika, Pirita BMi, Dalkia/Nybiti, TTÜ/A. Le Coqi, Puuviljaparadiis-Keila ja Puuviljaparadiisi võistkondades.

Tema parimaks tulemuseks jäi meistrivõistluste hõbemedal Baltika võistkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles