Gerd Kanter kutsus Lõuna-Eesti noori üles unistama suurelt

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 29. septembril, kogunes Valgamaa kutseõppekeskusse üle saja noore inimese, et tutvuda ettevõtlikkuse arenguprogrammi Entrum pakutavate võimalustega.

Entrum Lõuna-Eesti 2011/2012 väljakuulutamisel julgustas programmi patroon Gerd Kanter noori suurelt mõtlema ja unistuste täideviimise nimel tööd tegema.

«Kui ei ole unistusi, on raske ka tulevikku ette kujutada. Tean oma kogemusest, et unistada tuleb suurelt. Ja kui endasse uskuda, on võimalik ka oma unistused teoks teha,» sõnas olümpiavõtja. «Pean noorte suunamist ja toetamist ääretult oluliseks, seetõttu olen Entrum programmi osalejaid patroonina innustamas.»

SA Entrum tegevjuht Darja Saar sõnas, et ühiskond vajab inimesi, kes oskavad unistada, on ettevõtlikud ja julgevad oma unistusi ellu viia. «Just seda Entrum programm pakubki – nakatame noori ettevõtlikkuse pisikuga. Täna alustab Entrum Lõuna-Eestis. Soovime noortele õpetada, kuivõrd tähtis on hoiak: »Juhin oma elu ise!".

Tänukirjaga tunnustati üritusel ka Valga maavalitsust. Darja Saar sõnas, et Entrum programm hindab väga kõrgelt Valgamaa maavalitsuse valmidust ja koostööd noorte ettevõtlikkuse arendamisel.

"Noorte algatus- ja koostöövõime, vastutustundlikkuse arendamine on ühiskonna koostöö tulemus. Just maavalitsuse positiivne suhtumine ja moraalne toetus annab noorte julguse mõelda suurelt. 16-17aastane noor saab aru, et just temast sõltub nii tema kui ta pere ja kogukonna majanduslik ja sotsiaalne heaolu," selgitas Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles