Piirilt saadeti tagasi Nigeeria, Bangladeshi, Moldova ja Venemaa kodanikud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalvurid.
Piirivalvurid. Foto: Kristjan Teedema

Kolmapäeval keelasid piirivalvurid Eestisse sisenemise nelja riigi kodanikel.

18. juuli hommikul saabus Moskva-Riia liinibussiga Kagu piiripunkti kaks Nigeeria liitvabariigi kodanikku, 27-aastane ja 36-aastane mees. Piirivalvurid selgitasid, et mõlema elamisloakaardid olid võltsitud. Meestel tõkestati sisenemine Eestisse ning ta suunati tagasi Venemaale.

18. juulil saadeti Eestist välja ehk anti Vene piirivalvele üle 10 ebaseaduslikult piiri ületanud Bangladeshi kodanikku, kes peeti kinni 17. juuli varahommikul Setomaa vallas piiriäärsel alal.

18. juulil saabusid Luhamaa piiripunkti sõiduautoga kaks Moldova vabariigi kodanikku, kel puudusid asjakohased dokumendid põhjendaks adekvaatselt nende reisi eesmärki. Mõlemale väljastati Eestisse sisenemise keeld ning nad suunati tagasi Venemaale.

18. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Vene kodanikku, kelle põhjendused reisi eesmärgi osas ei olnud usaldusväärsed ega õigustanud reisi eesmärki. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaale.

19. juulil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis kaht jalgsi piiri ületada soovinud Venemaa kodanikku, kes ei omanud vajaminevaid dokumente, mis vastaks nende reisi tingimustele ja põhjendaks selle eesmärki. Mõlemale koostati sisenemiskeeld ning suunati tagasi Venemaale.

18.-19.juulil avastasid piirivalvurid Kagu piiripunktides sõidukite kontrollimisel viis antiradarit, mille kasutamine ja omamine Eestis on keelatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles