Ettevõtlusest kõnelevad nii riigikogulased kui endine tippsportlane

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 4. oktoobril, toimub Otepääl Kagu-Eesti ettevõtluspäev. Neljapäeval aga oodatakse huvilisi Otepää gümnaasiumis toimuvale ettevõtluskonverentsile.

Kolmas Kagu-Eesti ettevõtluspäev toimub seekord Otepääl kohvikus l.u.m.i. Selle korraldavad Valga-, Võru- ja Põlvamaa – maakondlikud arenduskeskused ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS).

EASi ettevõtlusnädala käigus Otepää vallavalitsuse korraldataval ettevõtluskonverentsil kohalikus gümnaasiumis räägib Eesti Suusaliidu juhatuse liige Jaak Mae teemal «Sportlane kui ettevõtja».

Riigikogu aseesimees Jüri Ratas kõneleb riigist ja ettevõtlusest ning rahanduskomisjoni liige Taavi Rõivas riigi rahandusest ettevõtluskeskkonna kujundamisel. Meediaettevõtja Mart Kadastiku ettekanne kannab intrigeerivat pealkirja «Meediatsunami – kuidas selle eest ära joosta».

Tootmisettevõtte võimalustest väikelinnas annab ülevaate Otepää Metall ASi juhataja Kalev Merisalu. Tunnustatakse ka kohalikke ettevõtjaid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles