Jalgpall: Võru näitas Paide noorte üle võimu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Tjunin lööb Heliose esimese värava.
Andrei Tjunin lööb Heliose esimese värava. Foto: FC Helios Võru

Võru FC Heliose vutimehed näitasid koduplatsil võimu, kui alistas üleeile esiliiga B-tasandi mängus Paide Linnameeskonna U21 rivistuse 5:0.

„Tulemusega olen rahul, väga positiivne. Esimene poolaeg oli mõlemalt poolt konservatiivne mäng, meil olid oma võimalused, aga lõime ainult ühe värava. Teine poolaeg läks kõvasti lahtisemaks, eks Paide tahtis väravat ja pidi oma mängu avama,” lausus Võru meeskonna peatreener Jaanus Vislapuu.

Heas hoos oli taas kogenud veteran Andrei Tjunin, kes tegi viimase kolme mängu jooksul juba teise kübaratriki. Veel lõid värava Andres Verst ja sel talvel oma olümpiadebüüdi teinud laskesuusataja Rene Zahkna.

„Rene mängib nii palju, kui oma põhiala kõrvalt saab, seekord tegi väga positiivse esituse. Hea, et meil on mängijaid duublist võtta, kui põhikoosseisu mehi suvel alati olemas pole,” kiitis Visnapuu vahetusmeest.

Publikut oli mängul taas kenasti – 225 pealtvaatajat. „Alati on väga hea mängida, kui on tribüünidel palju inimesi ja hea fiiling,” sõnas Vislapuu.

Esiliiga B tabelis on Helios endiselt kuuendal kohal. Võru meeskonna järgmine vastane on kolmandat kohta hoidev Pärnu JK, kellega mängitakse eeloleval laupäeval suvepealinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles