Rahandusminister Toomas Tõniste külastab täna Valgamaad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Toomas Tõniste.
Rahandusminister Toomas Tõniste. Foto: Madis Sinivee

Rahandusminister Toomas Tõniste külastab täna Valgamaad, kus kohtub kohalike ettevõtjate ja Otepää vallavalitsuse töötajatega.

„Eesti lõunapoolseim linn Valga moodustab koos oma kaksiklinn Valkaga unikaalse keskkonna, kus koostöö süvendamine loob uusi võimalusi mõlema linna elanikele ja ettevõtjatele,“ ütles rahandusminister Toomas Tõniste.

„Eurorahade toel on juba käima lükatud kaksiklinna keskuse uuendamine, mis lisaks uuendatud ja ilusale linnaruumile aitab edendada ühist kultuuri- ja kaubanduspiirkonda. See loob võimalused teenuseid rohkem optimeerida ja meelitada juurde uusi investeeringuid,“ rääkis minister.

„Lisaks linnakeskusele oleme toetanud ka kohaliku tööturu integreerimist – see laiendab tööpõldu mõlema linna elanikele kui ka lihtsustab ettevõtjal sobivate töötajate leidmist,“ lisas Tõniste.

Minister külastab põllumajandusettevõtet Hummuli Agro OÜ, toiduainekontserni Atria Eesti AS, mööblitootjat Gomab OÜ ja William Willat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles