Maxima omanik sai loa osta Bauhofi kauplusteketi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bauhofi poed saavad uue omaniku.
Bauhofi poed saavad uue omaniku. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Baltimaade kaubandus- ja äriettevõte Vilniaus Prekyba, millele kuuluvad muu hulgas Maxima poekett ja Euroapotheca apteegikett, sai Eesti konkurentsiametilt loa osta Myinvest Groupilt ehitusmaterjalide ja aiakaupade müügiketi Bauhof.

Amet otsustas, et Bauhofi omaniku muutus ei too endaga kaasa konkurentsiolukorra olulist kahjustamist kaubaturul, eelkõige turgu valitseva seisundi tekkimise või tugevnemise kaudu.

Juuli keskel sõlmisid Myinvest ja Vilniaus Prekyba tütarfirma Ermi Group leppe, mille kohaselt viimase tehinguks loodud tütarfirma Ermi ostab Bauhofi jaeketi. Tehingu maksumust osapooled ei avalikusta, kuid Leedu ärilehe Verslo Žinios hinnangul jääb müügihind 35 miljoni euro juurde.

Ermi Groupi äriline eesmärk on luua ehitusmaterjalide ja kodukaupade Eesti jaemüügikett kõikides maakondades ja nende tõmbekeskustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles