Kaitseministeerium korraldab lipuvärvidele pühendatud kampaania

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stenbocki maja Tallinnas sai EV100 juubelinädalaks sinimustvalge fassaadi
Stenbocki maja Tallinnas sai EV100 juubelinädalaks sinimustvalge fassaadi Foto: Aron Urb

Kaitseministeerium korraldab sotsiaalmeediakampaania "Vabaduse värvid", mis kutsub juubeliaastal üles jäädvustama rahvusvärvides fotosid, mis sümboliseerivad vabadust.

Lipu loomisel osalemiseks tuleb kampaania Facebooki lehele „Vabaduse värvid“ postitada enda tehtud foto, mis sümboliseerib pildistaja jaoks vabadust ja sisaldab siniseid, musti või valgeid toone, edastas ministeerium. Postitatud fotodest moodustub virtuaalne sini-must-valge lipp.

Kampaania lõppedes trükitakse fotodest kokku koondatud lipp kangale, mis heisatakse 19. augustil Tallinna lauluväljakul EV100 suure suvenädala raames Nargenfestivali korraldataval üleilmsel üheslaulmisel "Laulu võim ja sajandi sumin".

"Kampaaniaga "Vabaduse värvid" teeme ühise kummarduse kõigile, kes aitavad vabadust hoida ning selle tähendust kanda," sõnas ministeeriumi strateegilise kommunikatsiooni osakonna juhataja Susan Lilleväli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles