Valgas varastati jalgratas

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas. Pilt on illustreeriv.
Jalgratas. Pilt on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

25. juulil varastati Valgas Petseri tänaval maja juures seisnud lukustamata musta värvi jalgratas Focus. Kahju on umbes 400 eurot.

26. juulil kella 7 paiku tõkestasid piirivalvurid Eestisse sisenemise 44-aastasel Nigeeria Liitvabariigi kodanikul, kes esitas ametnikele võltsitud Prantsuse Vabariigi elamisloakaardi. Mees oli Venemaa Föderatsiooni sisenenud jalgpalli MM-i fännipassi alusel. Ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

26. juulil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kolmest sõidukist antiradari, mille kasutamine ja omamine on Eestis keelatud. Lisaks avastati ühe Läti registreerimisnumbriga veoauto kontrollimisel, et selle sõidumeeriku anduril on magnet, mis häirib sõidumeeriku tööd. Piirivalvurid konfiskeerisid magneti, koostasid juhile väärteoprotokolli ning tal lubati lahkuda Venemaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles