Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Lähipäevad võivad tuua kuni 34 soojakraadi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kuum ilm tõi inimesed randa
Kuum ilm tõi inimesed randa Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Lähipäevadel püsib vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib sadada hoovihma ning termomeetri näit võib kerkida kuni 34 soojakraadini.

Pühapäeva öösel on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma ning võib tulla äikest. Puhub idakaare tuul 4-10, põhjarannikul idatuul puhanguti kuni 15 m/s. Pühapäeva päeval on tulemas vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, on äikest. Puhub idakaare tuul 4-10, põhjarannikul idatuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhtuks tuul nõrgeneb. Öösel tuleb sooja 18-23, päeval 29-34, meretuulega rannikul kuni 24 kraadi.

Esmaspäeva ööseks ennustab ilmateenistus vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma, on äikest. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Ka esmaspäeva päeval püsib vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, on äikest. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Öösel tuleb sooja 18-23, päeval 29-34, meretuulega rannikul kuni 24 kraadi.

Teisipäeva ööseks ennustab ilmateenistus vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilma. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Teisipäeva päeval püsib vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Öösel tuleb sooja 17-22, päeval 27-32, rannikul kuni 24 kraadi.

Märksõnad

Tagasi üles