GALERII: Võru linn valmistub homme algavaks lastefestivaliks

Gregor Saluveer
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võru linnas käivad viimased ettevalmistused homme algavaks lastefestivaliks "Rõkkab rõõmust maakera". Teist korda toimuva lastefestivali ajal antakse Võrus võim lastele ning suur osa linnast muutub kogupere mängumaaks.

Täna festivali piirkonda külastades oli erinevates paikades märgata korraldustiime tegemas viimaseid pingutusi. Vee tänava seiklus- ja atraktsioonide pargis käib töö, et lapsed saaksid nädalavahetusel lustida batuutidel, proovida kiikingut, ronida seintel ja sõita trossiga.

"Eelmine aasta osutus trossisõit nii populaarseks, et otsustasime seekord välja panna kaks trossi," kommenteeris MTÜ Spordiühing Ekstreemsport juhataja Hillar Irves. 

Võru uues skatepargis olid kümned lapsed tegemas viimaseid soojendusi laupäevaseks Võru JAM võistluseks. Mõõtu hakkavad võtma BMX ja tõukeratta harrastajaid.

Tamula rannas on spordihuvilistel võimalik veel tutvuda Roosisaare Surfiklubi surfamise võludega, läbida kergejõustikurada ja suusahüpe, proovida laskesimulaatoriga laskmist ja demonstreerida oma ujumisoskuseid.

Õhtul astuvad rannal koguperekontserdiga üles Birgit, Getter Jaani, Kalle Sepp, tütarlaste ansambel REHA ja Silja Otsari laululapsed Eesti Kaitseväe Orkestri saatel. Tegevust on üle Võru linna aga rohkemgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles