FC Vastseliina alistas Valga Warriori

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Vastseliina alistas Valga FC Warriori 3:2.
FC Vastseliina alistas Valga FC Warriori 3:2. Foto: Marta Kuljus

Eile, 28. juuli õhtul kohtusid jalgpalli III. liiga mängus FC Vastseliina ja Valga FC Warrior, kellest pikema kõrre tõmbas kodusel murul mänginud Vastseliina, alistades külalised Valgast 3:2.

“Mäng oli küllaltki vägivaldne ja mänguilu oli vähe, kuid tähtis on saada tabelisse 3 punkti ja seda me tegime,” oli kirjas FC Vastseliina Facebooki lehel. Võiduga tõusis Vastseliina liigatabelis Valgast mööda kuuendaks, jäädes kolmandast kohast vaid kolme punkti kaugusele.

Vastseliina läks mängu Erki Alliksoo ja Artur Paloki väravatest poolajaks 2:0 juhtima, ent teise poolaja keskel jäädi Paloki teise kollase kaardi tõttu vähemusse. Sellest hoolimata läks Vastseliina mängu ka 3:0 juhtima, kui Alliksoo leidis teist korda väravavõrgu üles. Mängu lõpp kulges rohkem Vastseliina värava all ning lisaminutitel suutis Valga meeskond veel kaks väravat tagasi lüüa, aga rohkemaks nad suuteliseks polnud.

Sellega jätkab Vastseliina oma head seeriat, sest eelmises mängus saadi -:2 võit SK Imavere üle (vastane kasutas ülesandmata mängijat) ning üle-eelmises voorus alistati 5:2 Põlva FC Lootos.

Järgmises, 12. voorus on 5. augustil väljakul kõik neli III. liigas pallivat Võru-, Valga- ja Põlvamaa meeskonda. Kell 12 algavas mängus külastab Vastseliinat FC Elva II. Võru FC Helios II võõrustab kell 14 Põlva FC Lootost ning kell 17 mängib Valga FC Warrior võõrsil Tartu FC Heliosega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles