Maailmakarika etapi tulevik on küsimärgi all

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää MK-etapp
Otepää MK-etapp Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lõppeval nädalal avaldas rahvusvaheline suusaliit FIS, et tegemaks 2012/2013. hooajal MK-sarja etappide kalendrisse ruumi uutele võistluskeskustele, loobutakse traditsioonilisest Otepää-etapist.

«Neid riike on palju – Saksamaa, Norra, Soome –, kus toimub mitu etappi. Sellepärast on natuke imelik, et kui meil on ainult üks etapp, peame ehk sellestki loobuma,» oli Otepää vallavanem Andres Visnapuu eile nõutu.
Ta ütles ka, et võistlus on viimastel aastatel olnud lahutamatu Otepää elu osa ning näiteks parklate rajamisel on sellega arvestatud.

Valga maavanema Margus Lepiku sõnul on tegemist äärmiselt kahetsusväärse otsusega. «See on ikkagi maakonna suurim spordiüritus ja turismimagnet,» ütles Lepik.

SA Tehvandi Spordikeskus juhataja Alar Arukuusk tõdes samuti, et Otepää MK-etapp oli üks Eesti mainekujundusüritusi ja selle ärajäämine toob kahju nii Eestile, Valgamaale, Otepääle kui ka Tehvandi spordikeskusele.

Lähemalt loe laupäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles