Võru Helios sai Pärnus suure kaotuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Taan on tänavu Heliose kasuks löönud seitse väravat.
Sander Taan on tänavu Heliose kasuks löönud seitse väravat. Foto: FC Helios Võru

Võru FC Heliose jalgpallimeeskond läks laupäeval võõrsil peetud esiliiga B-tasandi mängu Pärnu JK-ga küll juhtima, kuid pidi lõpuks leppima 2:6 kaotusega. Heliose peatreeneri Jaanus Vislapuu sõnul vääris vastane igati võitu, ise oldi aga erakordselt kehvad.

Mäng tabeli kolmanda meeskonnaga algas võrulastele hästi, kui kohe alguses saadi kiire penalti, mille realiseeris Sander Taan. „Kuigi palliga mängis rohkem vastane, hoidsime liinide ja mängijate vahe kompaktsena ja mäng kulges meile soovitult. Pärnul ei tekkinudki eriti mingeid võimalusi. Mängisime esimesed 35 minutit väga kindlalt ja saime ka paar head kontrarünnakut,” ütles Vislapuu.

Poolaja lõpp läks aia taha, rünnakute ülesehitamisel eksiti järjest söötudega ning hoopis vastane sai kiirelt vasturünnakule tulla. Pärnakad said kirja kaks väravat ning asusid vaheajaks 2:1 juhtima.

Teine poolaeg kulges samas taktis ning vastane karistas peaaegu iga Heliose eksimuse ära. „Kõik meie mängijad tegid väga lihtsaid vigu, ei tundnud meeskonda äragi. Ilmselt oli lihtsalt selline päev, kus meil ei tulnud mitte midagi välja ja vastasel õnnestus seevastu kõik. Isegi 30 meetrilt iluvärava ristnurka ja põsega värava lõid meile ära,” rääkis Vislapuu.

Heliose teise värava lõi kümmekond minutit enne lõpuvilet Andrei Tjunin, kes skooris juba neljandat kohtumist järjest.

Eeloleval laupäeval võõrustab Helios oma 100. liigamängus Kohtla-Järve JK Järvet. „Peame enda mängu parandama ning üritame kodus toetajatele positiivse emotsiooni pakkuda,” lausus Vislapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles