Aiad täitusid stiilsete kohvikutega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaevalt oli kell kodu­kohvikute avamise hetkeni jõudnud, kui juba külastajad 
väravatest sisse astusid. Pidigi 
varakult tulema, sest külalisi oli igas hoovis rohkem kui istekohti ja nii kella neljani välja.
Vaevalt oli kell kodu­kohvikute avamise hetkeni jõudnud, kui juba külastajad väravatest sisse astusid. Pidigi varakult tulema, sest külalisi oli igas hoovis rohkem kui istekohti ja nii kella neljani välja. Foto: Ahti Bleive

Laupäevasele Taevaskoja külastajale võis sadakonna elanikuga Taevaskoja küla päev märkamata jääda, sest külakeskus ja elumajad jäävad matkaradadest eemale. Kohalike unistus ongi kunagi matkaradadeni viivad teed külateedega ühendada, et nii omal rahval kui turistidel oleks rohkem ligipääse jõele.

Täiesti võõra inimesena tekkis nii rõõmsameelseid ja ürituse sujuvuse nimel ringi siblivaid inimesi nähes küsimus: kuidas nad sellise koostööni jõudnud on? Kuulsin kiidusõnu külavanem Ahti Bleive kohta, mehelt endalt tulid omakorda kiidusõnad nii MTÜ Taevaskoja juhatuse kui teiste aktivistide kohta. 

Külalisi rohkem kui istekohti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles