Shanon jõuab pidustustele hiljem

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peol, kus esineb Shanon, algus viibis.
Peol, kus esineb Shanon, algus viibis. Foto: Madis Sinivee/ Eesti Meedia/ Scanpix

Kuna kuum suvi on nii artistidele kui korraldajatele palavalt mõjunud ning pannud esinejate esinemisgraafikud pinge all praksuma, ei jõua ansambel Shanon ei jõua oma kuulajaid rõõmustama reedel, 10. augustil, vaid esineb Tõrva keskväljakul hoopis laupäeval, 11. augusti õhtul kell 19 ja seda täiesti tasuta.

Inimesed, kes plaanisid tulla reedel keskväljakule muusikat ja õdusat miljööd nautima, ei pea ka pettuma, sest üles astuvad Lepatriinu, Arop ning erikülalisena Tõrva juurtega muusik Freddy Tomingas koos ansambliga Riff. Ka see on kõigile tõrvakatele ja Tõrva sõpradele täiesti tasuta, andis teada Tõrva vallavalitsuse avalike suhete spetsialist.

Kes on aga pileti juba reedeseks kontserdiks ära ostnud, saab selle soovi korral tagastada. Piletid ostetakse tagasi Piletilevis, Tõrva turismiinfopunktis, Keskväljaku lillesalongis, Tikste Konsumi lillepoes, Maxima lillepoes ning Tõrva vallavalitsuses sekretäri juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles