Kuum reede lõppes mitmele peolisele arestikambris

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pidas Kanepis kinni Audi, mille roolis oli kriminaalses joobes naine. Pilt on illustreeriv.
Politsei pidas Kanepis kinni Audi, mille roolis oli kriminaalses joobes naine. Pilt on illustreeriv. Foto: Arved Breidaks

Kuu esimene nädalavahetus toob politseile alati tööd juurde, sest pärast palga- ja pensionipäeva on inimestel kombeks tarbida ohtralt alkoholi. See toob omakorda teedele rohkem roolijoodikuid ja suurendab koduvägivalda.

Lõuna-Eesti Postimees jälgis reede õhtul Põlva politseinike tööd, sest lisaks kalendrikuule startis samal õhtul Intsikurmu muusikafestival, mis tõi Põlvasse tuhandeid inimesi.

«Kuu algus mõjutab alati politsei tööd,» kinnitas Kagu politseijaoskonna Põlva menetlusgrupi juhtivuurija Andres Kirsing. «Inimestel on raha käes, tarvitatakse rohkem alkoholi ja on rohkem väljakutseid. Aga täna on põhirõhk Intsikurmu muusikafestivalil ja seetõttu oleme väljas suurendatud jõududega.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles