Korrakaitsjatele teatati kahest konfliktist

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseile teatati eile kahest liiklusavariist Viljandi maakonnas.
Politseile teatati eile kahest liiklusavariist Viljandi maakonnas. Foto: Urmas Luik

Pühapäeval sai politsei kaks teadet Valgamaal tekkinud konfliktidest, mille lahendamisel läks vaja politsei abi.

Valgas Tööstuse tänava kortermajas läksid omavahel tülli naabrid. Jageluse käigus lõi alkoholi tarvitanud 59aastane mees 52aastast naabrinaist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning paigutas ta esmalt arestikambrisse kainenema. Viga saanud naise viisid meedikud tervisekontrolliks traumapunkti.

Keskpäeval sai aga politsei väljakutse Tõrva valda Ala külla, kus joobes 56aastane mees oli ehitusnoaga ähvardanud tuttavat 46aastast meest. Sündmuspaigale saabunud politseipatrull pidas ähvardaja kinni ning ta viidi ühes terariistaga politseijaoskonda. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Prokuratuuri avalike suhete osakonna juht Harry Tuul kinnitas, et juhtum Ala külas ei leidnud aset siseruumides. Sestap uuritakse seda kui avaliku korra rasket rikkumist. Samuti tõdes ta, et tüli ei tekkinud ühise alkoholitarvitamise käigus – erinevalt paljudest teistest vägivallajuhtumitest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles