Timo Sild sai orienteerumise MM-il kaheksanda koha

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Sild.
Timo Sild. Foto: Tarmo Haud

Lätis Siguldas peetaval orienteerumise MM-il tegi lühirajal karjääri parima MM-jooksu võrukas Timo Sild, kes läbis 5,9 km pikkuse raja ajaga 34.10 ning sai kaheksanda koha.

Meestest tuli maailmameistriks norrakas Eskil Kinneberg ajaga 32.59. Hõbe ja pronks läksid Šveitsi vastavalt Daniel Hubmannile ja Florian Howaldile. Timo Sild kaotas võitjale 1.11 ja sai kaheksanda koha. Ka teised Eesti mehed tegid väga hea võistluse. Võrukas Lauri Sild kaotas võitjale 2.47 ja sai 21. koha ning Kristo Heinmann oli 24. jõudes finišisse võitjast 3.17 hiljem. Mehi oli täna stardis kokku 76.

Naiste raja pikkuseks oli linnulennult 4,8 km ja seal krooniti täna maailmameistriks venelanna Natalja Gemperle, hõbeda tõi Soomele tänavune lühiraja Euroopa meister Marika Teini ning pronksi teenis prantslanna Isia Basset. Võrukas Laura Joonas kaotas täna võitjale 12. minutiga ja sai 50. koha. Teine eestlane Evely Kaasiku oli 31. Kokku lõpetas võistluse 68 naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles