Postipunkt sulgeb valla avalduse peale uksed

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallas asuv Nõuni postipunkt on augusti lõpust suletud. Raamatukogu jääb avatuks.
Otepää vallas asuv Nõuni postipunkt on augusti lõpust suletud. Raamatukogu jääb avatuks. Foto: Maarius Suviste

Otepää vallavalitsus andis teada, et ei saa enam Nõuni postipunkti puudutavat koostöölepingut täita ja on sunnitud selle üles ütlema.

Otepää abivallavanem Kajar Lepik saatis 1. augustil Omnivale teavituse lepingu ülesütlemisest. Ta kirjutas, et Eesti Post ja Palupera vald on sõlminud koostöölepingu, mille alusel Palupera vald osutab Nõuni külas postifirmaga kokkulepitud teenuseid. Haldusreformi käigus jagunes aga Palupera vald kaheks ja Nõuni piirkond liitus Otepää vallaga.

Lepik selgitas kirjas, et Nõuni raamatukogu juhataja, kes täitis ka postifirmaga seotud lepingust tulenevaid kohustusi, on avaldanud soovi 31. augustist töölt lahkuda. Seetõttu on abivallavanema sõnul plaanis struktuurimuudatus ja vald ei täida seda ametikohta enam statsionaarselt. Raamatukogu hakkab avatud olema vaid mõnel päeval nädalas ja lühemat aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles