Koera rünnak viis mehe kümneks päevaks haiglasse (6)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elus esimest korda haiglasse sattunud Andres Langemets on Põlva haigla personaliga väga rahul, sest hoolitsus on olnud kodune.
Elus esimest korda haiglasse sattunud Andres Langemets on Põlva haigla personaliga väga rahul, sest hoolitsus on olnud kodune. Foto: Arved Breidaks

Räpina vallas suvekodu õues eelmise nädala algul hulkuva koera käest rängalt pureda saanud kirjanik Andres Langemets (70) pääseb homme küll haiglast välja, kuid ei loe sellega juhtumit lõppenuks. «Midagi tuleb ette võtta, sest see koer terroriseerib kogu küla,» lausus ta.

Nädalapäevad pärast koera rünnakut on Põlva haiglas paraneval Langemetsal põletik järele andnud ning suure tõenäosusega kirjutatakse ta homme kodusele ravile. Sidemetes käed annavad aimu, kui tõsiselt mees vigastada sai. 

«Kirurg Enno Toss ütles täna (esmaspäeval – toim), et kurat, haavad ei lähegi mädanema, ja põrutas jalaga vastu maad. Maahaigla hoolitsus on lihtsalt võrratu: südamlik ja kodune,» kiitis elus esimest korda haiglaravile sattunud Langemets.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles