Võru FC Helios tahab jõuda meistriliigasse

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrus on aastaid unistatud korralikust kunstmuruväljakust. Nüüd on vaja teha veel viimased viimistlused ja saada kasutusluba ning siis võivadki kõik huvilised seal mängimisega alustada – Võru FC Heliose tegevjuhi ja peatreeneri Jaanus Vislapuu suureks rõõmuks.
Võrus on aastaid unistatud korralikust kunstmuruväljakust. Nüüd on vaja teha veel viimased viimistlused ja saada kasutusluba ning siis võivadki kõik huvilised seal mängimisega alustada – Võru FC Heliose tegevjuhi ja peatreeneri Jaanus Vislapuu suureks rõõmuks. Foto: Madis Perli

Võru FC Heliose tegevjuht ja peatreener Jaanus Vislapuu rõõmustab uue kunstmuruväljaku valmimise üle ja unistab, et tulevikus toovad kodumängud staadioni äärde pool tuhat pealtvaatajat. Innukas töö selle nimel igatahes käib. 

2010. aastal oli Võrus üks jalgpalliklubi juba olemas. Kust tuli mõte väikelinna ka teine rajada?

Kuna olen ise Võrust pärit ja olin ülikoolis lõpetanud just kehakultuuriteaduskonna treeningõpetuse ja spordijuhtimise erialal, siis Santoses (Tartu FC Santos – toim) tööl olles mõtlesin, et tahan oma asja teha. Esimese aasta paningi Santose alt, aga edasi juba oma klubiga. Kuna päris palju oli õpitud ja nähtud ning jalgpall südamelähedane, oli kodulinn õige koht seda teha. Niimoodi see klubi 2010. aastal alguse sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles