Tõrvas elatakse kaasa oma sangaritele

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva keskväljakule paigaldati ekraan, et huvilised saaksid kergejõustiku EM-i vaadata.
Tõrva keskväljakule paigaldati ekraan, et huvilised saaksid kergejõustiku EM-i vaadata. Foto: Madis Perli / Lõuna-Eesti Postimees

Eile, 7. augustil paigaldati Tõrva keskväljakule suur ekraan, et kohalikud inimesed saaksid vaadata kergejõustiku Euroopa meistrivõistlusi ja elada kaasa Tõrvast pärit odameestele Tanel Laanmäele ja Magnus Kirdile.

Kella kahe ajal päeval oli keskväljakule tulnud hinnanguliselt üle viiekümne inimese, kes elasid kaasa Tanel Laanmäe odakaartele. Esimeses grupis 77.21 visanud Laanmäe jäi kvalfikatsiooninormist ehk 82 meetrist kaugele ja hoiab kaheksandat kohta. Selle tulemusega ta suure tõenäosusega lõppvõistlusele ei pääse.

Magnus Kirt alustas võistlust kella 15.25 ajal ja täitis normi juba avakatsel, visates 83.15. Seega on kõigil tõrvalastel põhjust minna homme kell 21.22 Tõrva keskväljakule, et üheskoos kaasa elada Magnus Kirdile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles