Tule-Päevad toovad rohkesti vaatemängu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Uku Arop.
Räppar Uku Arop. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eile alanud ja nädala lõpuni kestvad kuuendad Tõrva Tule-Päevad ning loodusharidus- ja kultuuripäevad «Las jääda ükski mets» saavad täna suure hoo sisse. Kavas on nii traditsioonilisi kui ka uusi sündmusi.

Tõrva vallavanem Maido Ruusmann selgitas, et kuna Tõrvat ehk pigilinna on alati saatnud tuli ja tõrv, siis iseloomustavad Tule-Päevad seda hästi. Seega ei tasu muretseda: ei puudu ka sel aastal ürituselt looduslik ega tehislik tuli.

«Ühtlasi on Tule-Päevad küllakutse kõigile meie sõpradele: tulge ja külastage meie ajaloolist ning mõnusat suvituslinna. Avastage kauneid randu ning võtke osa kultuuri- ja spordisündmustest, mis meil viie päeva jooksul toimumas on. Tegevusi jagub nii hommikusse kui õhtusse,» rääkis Ruusmann.

Sel aastal toimub palju tasuta kontserte. Näiteks on võimalik reedel kuulata täiesti tasuta Lepatriinut, Aropit ja Tõrvast pärit Freddy Tomingat ning ansambel Riffi. Laupäeva õhtul esineb aga täiesti tasuta Shanon ning toimub ka vaatemäng «Valguse vägi», mis paneb proovile uue keskväljaku tehnilised lahendused.

Pärast kontserte on laupäeval võimalik ka jalga keerutada Eesti esimeses munitsipaalööklubis, kus plaate mängib muuseas ka Riigikogu liige Yoko Alender.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles