Valgamaa sportlane jätkab karjääri Tenerifel

Catlin Saar
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Ardel


Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Johanna Ardel Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valgast pärit tulihingelisel spordineiul Johanna Ardelil on nüüd Hispaanias Te­­nerifel kool lõ­­petatud, toitumis­­spet­­sialisti kutse käes ja hispaania keel suus. Suve veedab ta kodumail, kuid sügisest plaanib kuulsale turismisaarele tagasi minna, et seal tööle asuda. Ja muidugi palju trenni teha. Tema põhiala on pikamaajooks.

Kui Johanna Ardel 2016. aastal Valga gümnaasiumi lõpetas, oli erialavalik juba kindlalt paigas. «Kõik toitumisega seotud teemad on mulle juba väga ammu meeldinud,» rääkis ta ning lisas, et huvi tekkis juba põhikoolis.

Idee Tenerifele minna tuli aga neiul 10. klassis «Kümnes klass oli poole peal ja mulle tundus see kõik kuidagi lihtne,» rääkis ta. «Mul ei olnud koolis üldse raskusi ja siis tuligi vanematega mõte, et ehk saaksin mitu asja korraga ära teha: õppida uue keele selgeks, lõpetada gümnaasiumi ja selle kõrvalt ka trenni teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles