Ettevõte plaanib rajada kanala protestiallkirjadest hoolimata (4)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalikud esitasid Võru vallavalitsusele ja volikogule paberid, millel 582 allkirja plaanitava farmi vastu. Väimela elanikes eestkõneleja Tiiu Ritari (vasakult kolmas) sõnul kogus lisaks allkirju AS Rauameister.
Kohalikud esitasid Võru vallavalitsusele ja volikogule paberid, millel 582 allkirja plaanitava farmi vastu. Väimela elanikes eestkõneleja Tiiu Ritari (vasakult kolmas) sõnul kogus lisaks allkirju AS Rauameister. Foto: Tomi Saluveer

Väimela elanikud andsid eelmisel nädalal Võru vallavalitsusele üle ligi 600 allkirja, et protestida aleviku külje alla plaanitava Eesti suurima kanala ehitamise vastu. OÜ Lõuna-Eesti Talumuna projektist loobuda siiski ei plaani ja väidab, et haisumure on liialdatud.

«Plaanime projektiga jätkata,» rääkis kanafarmi üks investoritest Martin Maask. «Sellised kanalad ei haise nii, nagu inimesed kardavad. Oleme mõelnud viia Väimela elanikud mõne meie kanala juurde ja neilt küsida, kas nad tunnevad seal 50–100 meetri kaugusel mingit häirivat lõhna.»

Ettevõttele sobiv asukoht

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles