Otepää kaubanduskeskus saab ruumilisa ja lifti

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää kesklinnas asuv kaubanduskeskus läheb varsti kauaoodatud remonti. Pärast taasavamist on rohkem müügipinda.
Otepää kesklinnas asuv kaubanduskeskus läheb varsti kauaoodatud remonti. Pärast taasavamist on rohkem müügipinda. Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää Konsum läbib poole aasta jooksul põhjaliku uuenduse: pood saab juurde müügipinda ning kaubanduskeskusesse tulevad nutikassad ja lift. Enne taasavamist on aga praegune pood mõnda aega suletud.

Kesklinnas asuvat kolme korrusega kaubanduskeskust on plaanis laiendada 600 ruutmeetri võrra. See tähendab, et esimesel korrusel asuv ja praegu ruumikitsikuses tegutsev Konsum saab müügipinda oluliselt juurde. Kui praegu on kaupluses 850 ruumeetrit, siis tulevikus 1250 ruutmeetrit, ütles Otepää Konsumit majandav Elva Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Hando Ivask.

«Tegemist on suure projektiga. Maja pärineb päris kaugest ajast ning vajab täielikku remonti. Laienduse käigus viime läbi ka kogu hoone renoveerimise,» selgitas Ivask. Ta lisas, et laienemine tuleb avaturu poole. Sestap nihkub ka läbisõit tema sõnul natuke eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles