Ilm muutub taas kuumaks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Lähipäevil võib õhusoe kerkida kuni 28 kraadini, samas tuleb kohati ka vihma, prognoosib ilmateenistus.

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-8, saartel kuni 11 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, saartel kuni 11 m/s. Sooja on 20-26 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 13-18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 22-28 kraadi.

Pühapäeva öösel pilvisus tiheneb. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 14-19 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Hommikul hakkab alates saartest vihma sadama, kohati on äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 16-21 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles