Võrumaal lisatakse vunki juurde

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaa arenduskeskuse juht Tiit Toots ning turismikoordinaator Kadri Moppel.
Foto: Tomi Saluveer / LEPM
Võrumaa arenduskeskuse juht Tiit Toots ning turismikoordinaator Kadri Moppel. Foto: Tomi Saluveer / LEPM Foto: Tomi Saluveer /

«Võrumaa on lahe! Siin on uma ja hää ning meil aigu om, aga nüüd anname vunki mano ja otsime ideid, mille abil Võrumaa elu kõigi jaoks veelgi paremaks muuta,» ütleb «Vunki mano» korraldaja Martin Mark.

«Iga idee on teretulnud – peaasi, et see puudutaks meie elu-olu ja inimesi uudselt ja innovaatiliselt. Rauda taguma ega betooni valama me ei hakka, vaid mõtleme pigem sellele, millised tõhusad inimeste toimetulekut parandavad teenused meil siin puudu on,» ütles «Vunki mano» korraldaja Martin Mark. Kui mõtted kogutud, siis arendatakse neid üheskoos ja spetsialiste kaasates edasi ning parimad lahendused viiakse ellu.

Neljapäeval, 23. augustil kell 13–17 toimuvad Võrumaa Toidukeskuses juba teised ideetalgud, kus saab korraldajate ning teiste osalejate kaasabil oma ideed või algatust testida ja edasi vormida.

Suvistele ideetalgutele järgnevad 5.–7. oktoobril häkatoni vormis loometalgud, kus koos spetsialistidega arendatakse ideed 48 tunniga käegakatsutavaks lahenduseks. Parimad ideed viiakse ellu koostöös Võrumaa kohalike omavalitsustega.

«Ootame kõiki võrumaalasi oma ideid jagama ja neid koos edasi arendama, et meie kogukonnale paremaid teenuseid pakkuda,» kutsub Mark ideetalgutel osalema.

Vunki mano pilootprojekti veab eest Võrumaa Omavalitsuste Liit koostöös Võrumaa Arenduskeskusega. Projekti partnerid on Tallinna Ülikool ja Helpific.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles