Täna on liikluspiirangud mitmes kohas

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kesklinna sillal on ööl vastu 1. septembrit remonditööde tõttu liiklus häiritud.
Pärnu Kesklinna sillal on ööl vastu 1. septembrit remonditööde tõttu liiklus häiritud. Foto: Mailiis Ollino

Tänasest algab kahes paigas truubiparandustööd ja kahes kohas on liiklus piiratud võistlusautode treening- ja testisõitude tõttu.

Alates tänasest kuni 30. augustini on Valga maakonnas Restu–Sihva maantee (km 3,0-3,2) liiklusele suletud, seoses sõiduteel toimuvate truubiparandustöödega. Ümbersõit on korraldatud Risttee–Ilmjärve–Raudsepa–Sihva kaudu. Teekonna pikenemine kuni 11 km.

Samuti tänasest kuni 30. augustini on Võru maakonnas Vana-Antsla – Lüllemäe maantee (km 10,3-10,5) liiklusele suletud, seoses sõiduteel toimuvate truubiparandustöödega. Ümbersõit on korraldatud Lüllemäe–Kirbu–Vähearu–Tagula või Lusti–Antsla–Kobela–Anne kaudu. Teekonna pikenemine kuni 22 km.

Võru maakonnas Viitka–Tiilige maanteel (km 0,0-6,8) ja Tiilige–Ritsiko maanteel (km 1,3-4,35) toimuvad võistlusautode treening- ja testisõidud. Testsõitude ajal esineb ajutisi, kuni 10-minutilisi, liikluse sulgemisi. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Valga maakonnas Sihva–Vidrike–Kärgula–Järvere maanteel (km 10,8-14,0) toimuvad võistlusautode treening- ja testisõidud. Testsõitude ajal esineb ajutisi, kuni 10-minutilisi, liikluse sulgemisi. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Kõigi hetkel kehtivate liikluspiirangute kohta vaata www.tarktee.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles