Tõrva Raadio lõpetab järjekordse hooaja

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Raadio
Tõrva Raadio Foto: Paul Poderat

Täna, 17. augustil lõpetab Tõrva Raadio seni pikima raadioperioodi. 19 päeva kestnud raadio tegemine kulmineerub viimase eripäevaga, nagu raadio tegijatel juba kombeks saanud.

Peatoimetaja Rannar Park kutsub meeskonna viimaseks saateks kokku ja raadiosaatja juhe tõmmatakse seinast välja täpselt kell 17.00.

«Seni pikimale raadioperioodile vastu minnes oli tunda mõnetist hirmu, sest nii ambitsioonikalt polnud me veel varem raadiot ette võtnud,» ütles Park. «Natukene meenutas raadioperiood tõkkejooksu, kus panime kogu raadiotiimiga stardipaugu peale ajama ja tundus, nagu meid ei peatagi mitte miski.

Teel olid küll mõned tõkked, aga Pargi sõnul saadi neist üle. «Raadiotiim aga ei andnud alla ja saime sedasi tehtud järjekordse perioodi ja hakkame tegema võimalikult ruttu ettevalmistusi talvel tulevaks kümnendaks hooajaks. Palju põnevat on veel ees ootamas,» kinnitas Tõrva Raadio peatoimetaja Rannar Park.

30. juulist kuni 17. augustini kõlas Tõrva Raadio eetris 300 tundi sisukat programmi ning raadiot väisas hulgaliselt külalisi. Lisaks põhiprogrammile tehti reportaaže Tõrva Tule-Päevadelt ning sisustati tegevustega ka rahvusvaheline noortepäev.

Tõrva Raadio tänab kõiki toetajaid, kuulajaid ning kaasaelajaid, kelle abiga kõige pikem raadioperiood teoks sai. Millal täpselt uuesti Tõrva Raadiot kuulata saab, selgub juba lähiajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles