GALERII: Suure Munamäe rattaralli võitis Gert Jõeäär

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 18. augustil Haanja teedel sõidetud Suure Munamäe 2. rattaralli võitis Gert Jõeäär.

Suure Munamäe rattaralli, mis on ühtlasi FILTER maanteekarikasarja kuues etapp, näitas 83,3 km pikkusel rajal kiireimat minekut Gert Jõeäär, kes suutis Suure Munamäe lõputõusul konkurendid maha raputada ja kindla esikoha võtta. Võitja aeg oli 1.56.44. Teisena lõpetas Alo Jakin Jõeäärest neli ning kolmandana Siim Kiskonen kuus sekundit hiljem.

Kiireim naine oli Mae Lang ajaga 1.59.59. Krista Karing RedBike Teamist kaotas talle kümne minuti ja viiekümne sekundiga. Anastasija Kruminja ligi 17 minutiga. Kokku lõpetas pikema distantsi 131 ratturit.

Lühikesel 42,3 km rajal oli kiireim Hannes Külv ajaga 1.02.20, kellele järgnesid Sten Kask ja Anrijs Pumpišs kaotusega vastavalt kolm ja üksteist sekundit. Naistest oli kiireim Tea Lang ajaga 1.10.04. Teine oli Lyba Smirnova ja kolmas Liis Jääger. Lühema raja läbis 122 ratturit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles