Magnus Kirt sai Teemantliiga etapil kolmanda koha

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliinis kergejõustiku EMil pronsmedali võitnud Magnus Kirt on jätkuvalt heas hoos.
Berliinis kergejõustiku EMil pronsmedali võitnud Magnus Kirt on jätkuvalt heas hoos. Foto: LIIS TREIMANN / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Birminghami Teemantliiga etapil saavutas Magnus Kirt 85.31-ga kolmanda koha ja kindlustas pääsu 30. augustil Zürichis peetavale finaaletapile.

Meeste odaviske võitis Birminghamis sakslane Andreas Hofmann 89.82-ga. Teine oli samuti sakslane Julian Weber, kes saatis oda 86.63 meetri kaugusele. Magnus Kirdi võistluse parim vise tuli viimases voorus, kui oda maandus 85.31 meetril. Sellega jätkab Kirt ilusat seeriat, visates tänavusel hooajal juba 11. korda järjest üle 83 meetri.

Kirt on ka Teemantliiga üldarvestuses kolmandal kohal ning pääses sellega 30. augustil Zürichis peetavale finaaletapile. Seal nullitakse kõik punktid ning tõrvalane võitleb üldvõidu eest. Seal pakuvad Kirdile konkurentsi Birminghami teemantliiga etapi võitja Andreas Hofmann, Euroopa meister Thomas Röhler, tšehh Jakub Vadljech, valitsev maailmameister Johannes Vetter, indialane Neeraj Chopra, Julian Weber ja Katari sportlane Ahmed Bader Magour.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles