Lähipäevade ilm näitab suvelõpumärke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm. Pilt on illustreeriv.
Vihm. Pilt on illustreeriv. Foto: Erik Prozes / Postimees

Eelolev nädal tõotab suuresti tulla vihmane ja tuuline ning õhutemperatuuride maksimumid küündivad vaevu 20 kraadini.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öö hakul pilves ilm. Sajab vihma, kohati on sadu tugev ja valitseb äikeseoht. Pärast keskööd lääne poolt alates sajuvõimalus väheneb ja pilvisus hõreneb. Tuul pöördub igal pool loodesse 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub loodetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 16-20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 4-10, öö hakul põhjarannikul loodetuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 6-11, rannikul kuni 15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Tuul pöördub lõunasse ja tugevneb 5-12, pärastlõunal saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Sooja on 16-20 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja vihmasadu levib üle Eesti kagusse. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 17-20, Kagu-Eestis kuni 23 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles