Politseil tuli Valga vallas tülidesse sekkuda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhkkond muutus mõlemal juhul pinevaks. Foto on illustratiivne.
Õhkkond muutus mõlemal juhul pinevaks. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Täna varahommikul tuli politseil Valga vallas kahel korral lepitada tülli pööranud inimesi, andis teada politsei pressiesindaja Ragne Keisk.

Kella 3.30 paiku sai politsei väljakutse Hiie tänavale Valgas, kus olid omavahel riidu läinud õde ja vend. Õnneks keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Purjus 34-aastane mees, kes õega tüli noris, viidi aga peatäie turvaliseks väljamagamiseks arestimajja.

Teine vahejuhtum leidis aset mõni tund hiljem Valga valla Tsirgumäe külast, kus oli puhkes erimeelsus lõkkeplatsi juures telkinud inimeste vahel.

Korrakaitsjate saabudes ilmnes, et purjutanute seltskond oli lõkkeplatsil häirinud teisi sealviibinuid ning nende telgi vaiad laiali pildunud. Politseinike silme all korjas seltskonnas viibinud purjus mees vaiad kokku ning kuna kellelgi mingeid etteheiteid teistele ei olnud, viis politsei joobes mehe edasiste sekelduste vältimiseks koju puhkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles