Kanal 2 alustab hommiku­programmiga

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Robert Rool, Piret Laos ja Jüri Butšakov.
Pildil Robert Rool, Piret Laos ja Jüri Butšakov. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Sel aastal tähistab Eesti vanim eratelekanal Kanal 2 oma 25. sünnipäeva. Juubelisügisel kostitab Kanal 2 vaatajaid enam kui tosina uue saatesarjaga. Argipäeva hommikud saavad uue hingamise värske ja hoogsa hommikuprogrammiga, mida juhivad Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool.

Otsesaade «Hommik!» toob esmaspäevast reedeni kell 6.45 vaatajateni hea tuju ja kõige tähtsamad uudised. Sinna juurde veel mõnus annus lõõgastavat muusikat ja meeleolukat vaatamist pisiperele.

«Oleme võtnud eesmärgiks, et asi peab olema konkreetne, samas tore ja mõnus. Kui ärkad hommikul üles, siis teler ei ole uinutav, vaid annab päevale hea hoo. See, kes meid vaatab, saab hommikul väga mõnusa power’i,» kirjeldas saatejuht Robert Rool peagi algavat programmi.

Aastaid Kanal 2 saateid «Krimi» ja «Rooli võim» juhtinud Rooli kõrval hakkavad uut hommikuprogrammi vedama ka populaarsest telemagasinist «Radar» tuttav Jüri Butšakov ning pikalt MyHitsi hommikuprogrammi juhtinud Piret Laos.

Ootuspärast Kanal 2-likku hoogu jagub kindlasti ka «Hommikule!». Saates leiab igaüks endale nii tuttavat kui uudset. Nii kinnitavat kui avardavat.

Saatejuhid võtavad voli väntsutada nii enda kui ka televaataja mugavustsooni. Üllatada asukohtade või saatekülalistega, rabada riietusstiili või luuleriimiga. Proovida uusi asju. Hommikud saavad uue ja värske hingamise!

«Hommik!» alustab 27. augustil kell 6.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles