Üle pika aja selgusid Valgas meistrid tennises

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna 2018. aasta meistriks tuli Valga tenniseklubi harrastaja German Saar (keskel), teise koha sai Janno Ruusmann Tõrvast ning kolmanda Robert Bagdasarjan Valga tenniseklubist.
Valga linna 2018. aasta meistriks tuli Valga tenniseklubi harrastaja German Saar (keskel), teise koha sai Janno Ruusmann Tõrvast ning kolmanda Robert Bagdasarjan Valga tenniseklubist. Foto: Valga tenniseklubi

Valga tenniseklubi korraldas juuli lõpus Valgas üle pika aja taas linna lahtised meistrivõistlused tennises.

«Kokku registreerus turniirile üheksa tennisisti: üks Tartust, üks Tõrvast ja ülejäänud olid valgalased,» rääkis klubi asutaja ja esimees Robert Bagdasarjan. «Osalejaid oleks rohkemgi olnud, kuid samale ajale sattus mitu teist turniiri, näiteks Otepääl ja ka Tartus. Sellegipoolest oli võistlus edukas.»

Valga linna 2018. aasta meistriks tuli kohaliku tenniseklubi liige German Saar, teise koha sai Janno Ruusmann Tõrvast ning kolmanda Bag­dasarjan ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles