Kobras tõi Mulgimaalt hulga medaleid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbemedali tõi naiste põhiklassis Põlva orienteerumisklubile Annika Rihma, kes oli kindel liider raja esimeses pooles. Suur orienteerumisviga raja teises osas kukutas ta paraku liidrikohalt.
Hõbemedali tõi naiste põhiklassis Põlva orienteerumisklubile Annika Rihma, kes oli kindel liider raja esimeses pooles. Suur orienteerumisviga raja teises osas kukutas ta paraku liidrikohalt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi lossimägedes selgusid tänavused Eesti meistrid orienteerumissprindis ja sprinditeates.

Naiste põhiklassis asus 2,5 kilomeetri pikkusel ja 23 kontrollpunktiga rajal Eesti sprindimeistri tiitli nimel heitlema 29 sportlast. Tasavägise võistluse võitis Evely Kaasiku (OK Joka).

Hõbemedali võitis napi kaotusega Annika Rihma (OK Põlva Kobras), kes oli kindel liider raja esimeses pooles, ent suur orienteerumisviga raja teises osas kukutas ta liidrikohalt. Pronksmedal kuulus Margret Zimmermannile (OK Kape).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles