Otepää juurtega telenägu naudib omaette olemise aega

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleekraanile siirdumine tuli Piret Laosele üpris ootamatult. Kui talle aga pakuti võimalust kandideerida telesaate juhiks, ei mõelnud ta pikalt.
Teleekraanile siirdumine tuli Piret Laosele üpris ootamatult. Kui talle aga pakuti võimalust kandideerida telesaate juhiks, ei mõelnud ta pikalt. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Otepää külje all väikeses külas lapsepõlve veetnud ja Pühajärve põhikooli lõpetanud telesaatejuht Piret Laos oli enne tänast esimest otsesaadet väga põnevil. Ikkagi uus algus teles ja rohkelt eetrinärvi. Kõige selle kõrval püüab ta leida hetki, et nautida omaette olemise aega.

Tänasest on Kanal 2 eetris argipäeva hommikuti otsesaade «Hommik!», mille üks kolmest saatejuhist on talvepealinna juurtega Piret Laos. Varem raadios Elmar töötanud ja veel augustis raadios MyHits hommikusaadet juhtinud Laos tegi hiljuti kannapöörde – telesse tööle.

«Tundub, et see oli sujuv asjade käik,» selgitas ta, miks vahetas raadio tele vastu. Raadios on ta tegutsenud üle kümne aasta ja seni teletööd väikeste eranditega vaid eemalt jälginud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles