Valgas märgati noorte kogunemist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogunemine leidis aset Valgas Uus 10 läheduses.
Kogunemine leidis aset Valgas Uus 10 läheduses. Foto: Jaan Rapp / Lõuna-Eesti Postimees

Viimastel päevadel on avalikkuses palju juttu olnud noortekampadest Tallinnas. Ehk sundisid just nendega seonduvad probleemid tähelepanelikku valgalast teavitama politseid noorte kogunemisest Valgas.

Igatahes sai häirekeskus esmaspäeval, 27. augustil kella 22 paiku teate, et Valgas Uuel tänaval on maja number 10 juurde kogunenud alaealised poisid ja tüdrukud, kes tarvitavad alkoholi. Ühe pealtnägija sõnul viibis lõpuks sündmuskohal 14 inimest.

Teatele reageerinud politseipatrull selgitas kohapeal välja, et maja ette oli tõepoolest kogunenud seltskond noori, ent tegu ei olnud alaealistega.

«Täisealiste inimeste juures oli küll kast lahjat alkoholi, ent keegi seal seda kohapeal ei tarvitanud ning ühtegi rikkumist toime ei pannud,» kinnitas politsei pressiesindaja Ragne Keisk.

Politsei vestles seltskonnas olnud inimestega ning selgitas välja, et nood olid enda sõnul kogunenud maja juurde ning olid ootamas vastasmajast saabuvat sõpra, et siis ühiselt edasi minna. Kella 23 ajal lahkusidki noored üheskoos Uus 10 hoone juurest.

Üks Lõuna-Eesti Postimehega vestelnud inimene kinnitas siiski, et enne politsei saabumist rüübati kohapeal ilmselt alkoholi. "Hääled läksid igatahes järjest valjemaks: vaevalt, et see Fantast või Coca-Colast oli."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles